Tekenen doe ik sinds ik het me kan herinneren met veel plezier. Met veel verve op de peuter- en kleuterschool. Daarna in school- en collegebanken. Als hoftekenaar van de TSV Plato en als vaste illustrator van enkele Tilburgse horeca zaken.

Naast 'serieuzere' banen stond het tekenwerk enige tijd op een laag pitje, maar na de start van mijn eerste eigen webprojectje CardVibes in 2000, waarop ik in eerste instantie een geannimeerde e-card service bij elkaar tekende, werd het vuur weer aangewakkerd. Toen ik ook nog besloot dat de geboortekaartjes van mijn twee wolken van dochters eigen tekenwerk behoefden, zat ik weer helemaal in het zadel.

Al dat geteken verdient een uitlaatklep, een podium als je wilt. In 2006 begon ik daarom voorzichtig mijn tekeningetjes aan te bieden op de illustratie-marktplaats van een grote T-Shirt drukker. Met onverwacht veel succes. Zo veel zelfs dat een webwinkeltje, kompleet gewijd aan m'n eigen tekenwerk logisch leek.

Op dat winkeltje zit je nu. Er is een doe-het-zelf shop waar je naar hartenlust T-shirts en andere producten kunt samenstellen met alle illustraties, die ik in de loop der jaren voor de T-Shirt biz heb gemaakt.

Daarnaast is er de kant-en-klaar shop. Daarin vind je kant en klare T-shirts, babykleding en meer, met speciaal geselecteerde tekeningen. Tekeningen die wat mij betreft wat extra aandacht verdienen.

Veel kijk- en winkelplezier,

EH

Ernest van Hout
Het Tekenaartje